top of page

JYVÄSKYLÄN 
YK-YHDISTYS

Jo vuodesta 2006

Un logo.png
Gloria1.jpg

JyYK on kansalaisjärjestö, jonka tavoite pähkinänkuoressa on edistää YK:n päämääriä Jyväskylän alueella. Olemme osa Suomen YK-liittoa, YK-nuoria sekä toimimme myös Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan piirissä. Toimintamme keskittyy siis pääasiassa opiskelijoiden ja nuorten ympärille. 

Screenshot 2023-09-28 191850.png

Järjestämme vuoden ympäri kaikenlaisia tapahtumia hyväntekeväisyystempauksista illanistujaisiin ja ekskursioihin. JyYK:in perinteisesti kansainvälinen ja monikulttuurinen jäsenistö tuo tapahtumiimme hauskaa yhteishenkeä ja mahdollisuuden päästä pohtimaan yhdessä asioita, jotka koskettavat meitä kaikkia

kestava-kehitys-1090.png

YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelma Agenda 2030 tähtää äärimmäisen köyhyyden poistamiseen sekä kestävään kehitykseen, jossa otetaan ympäristö, talous ja ihminen tasavertaisesti huomioon. Ohjelman kantava periaate on, että ketään ei jätetä kehityksessä jälkeen.

tuu ineen boi.png

Koetko yhteisen tulevaisuutemme tärkeäksi? Sitten haluaisimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme! Liittyminen on maksutonta ja antaa sinulle myös mahdollisuuden vaikuttaa suoraan yhdistyksen toimintaan. 

board photo.png

Hallitushaku tulevan vuoden kaudelle on alkanut! Jos olet kiinnostunut järjestötoiminnasta ja haluaisit päästä edistämään YK:n arvoja Jyväskylässä, olet tervetullut asettumaan ehdokaaksi vuoden 2024 hallitukseen Syyskokouksessa 4.12. Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta ei vaadita, vaan tämä on oiva mahdollisuus päästä kehittämään omia taitojaan ja oppimaan uutta.

bottom of page